Training Focus op Zelfmanagement

Ki2 gelooft dat kwaliteitsverbetering en verhoging van productiviteit en efficiëntie niet afhangen van het hebben van meer tijd, maar zijn terug te voeren op het (sterker) gefocust te zijn en beter in staat zijn jezelf te managen als leider. Deze vaardigheden zijn goed aan te leren en laten direct resultaat zien in de dagelijkse werkzaamheden.

In de praktische incompany  Training Focus op Zelfmanagement leren deelnemers samen met collega’s van gelijk niveau hoe je zelfmanagement kunt verbeteren door goede zelfkennis en reflectie. Aan de hand van psychologische modellen, mindfulness oefeningen en coachingsvraagstukken worden deze op een nieuwe, toegankelijke manier onder de loep genomen en leert men zich bewust te worden van goede eigenschappen en ontwikkelpunten.

De deelnemers ontvangen individuele tips en methoden die, evenals de mindfulness oefeningen, gemakkelijk  in het dagelijks leven geïntegreerd kunnen worden en de daarmee direct effect laten zien. Een  uitbreiding van het leiderschapsrepertoire voor professionals die in de huidige tijd eigenlijk onmisbaar is.

 

Doelgroep

    • Voor de hoogopgeleide professional in management functies.
    • Het maximaal aantal deelnemers is 12.

 

Duur

  • Gedurende 8 opeenvolgende weken vinden er wekelijkse bijeenkomsten plaats van 1,5 uur.

 

Kosten

  • Op aanvraag

Zij gingen u voor.