“Je beste zelf zijn. Jouw potentieel volledig ontwikkeld. Hoe zou de wereld er dan uit zien?  Ik ben er van overtuigd dat om goed te presteren, je goed moet reflecteren zodat je met minder moeite meer kan bereiken. Voor jezelf, voor je omgeving en voor de wereld.” 

Kiki Vreeling over Persoonlijk Leiderschap en haar drive achter de programma’s van Ki2.

Ki2 is opgezet door Kiki Vreeling vanwege de overtuiging dat er oneindig veel potentie in een persoon zit en die ontketend kan worden door met een ander perspectief naar zichzelf en de situatie te kijken. Om die manier kom je er achter waar je invloed ligt en kun je veel efficiënter en effectiever werken.

In de programma’s van Ki2 heeft zij de kennis en kunde gecombineerd die zij heeft opgedaan tijdens haar Master Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, haar werk als leiderschapstrainer, haar post-academische studie Mindfulness (Radboud Universiteit Nijmegen) en ervaring als consultant. Dit heeft geresulteerd in een combinatie van programma’s gericht op zowel professionals als gehele teams met als uitgangspunt het verbeteren van persoonlijk leiderschap, focus en zelfmanagement. Technieken vanuit oosterse wijsheden worden gekoppeld aan modernere management- en leiderschapsvaardigheden. Een mix van oude wijsheid en moderne eisen.

Meer en harder werken is vaak niet de oplossing om doelen te bereiken. Werken waarbij je gebruik maakt van verschillende perspectieven wel.  Dat  zelfreflectie en focus een plek kunnen hebben in de nuchtere zakenwereld en het verbeteren van leiderschapskwaliteiten, is een unieke kijk die de werkwijze van Ki2 uniek en onderscheidend maakt.

Bekijk hier opdrachtgevers van Ki2 .

Ki2 is onder andere aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness trainers in Nederland en België (categorie 1 trainer), Centraal Bureau Kort BeroepsOnderwijs, Alumni Rotterdam School of Management, Alumni AEGEE en Alumni AISEC.

CRKBO_Docent

2 thoughts on “Over Ki2

Reacties zijn gesloten.

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
Follow by Email