Gemiddeld werk je meer dan 8 uur per dag, 40 in de week – een groot deel van jouw leven. Stel je voor dat jij weet hoe jij jouw werksituatie innoverend, succesvol, leuk, uitdagend, cool, in balans, ontwikkelend, passend bij je normen, waarden, vaardigheden, kortom helemaal op jouw lijf geschreven zou kunnen maken. Hoe zou jouw wereld er dan uit zien? Wat zou er gebeuren, waar zou je toe in staat zijn?
Kiki Vreeling over Persoonlijk Leiderschap en haar drive achter de programma’s van Ki2.

Ki2 is opgezet door Kiki Vreeling vanwege de overtuiging dat er oneindig veel potentie in een persoon zit en die ontketend kan worden door met een ander perspectief naar zichzelf en de situatie te kijken.

In de programma’s van Ki2 heeft zij de kennis en kunde gecombineerd die zij heeft opgedaan tijdens haar Master Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, haar werk als leiderschapstrainer, haar post-academische studie Mindfulness (Radboud Universiteit Nijmegen) en haar expertise als yoga- en mindfulnesstrainer. Dit heeft geresulteerd in een combinatie van programma’s gericht op zowel professionals als gehele teams met als uitgangspunt het verbeteren van persoonlijk leiderschap, focus en zelfmanagement. Technieken vanuit traditionele mindfulness en het boeddhisme worden gekoppeld aan modernere management- en leiderschapsvaardigheden. Een mix van oude wijsheid en moderne eisen.

Meer en harder werken is vaak niet de oplossing om doelen te bereiken. Werken waarbij je gebruik maakt van verschillende perspectieven wel.  Dat  zelfreflectie en focus een plek kunnen hebben in de nuchtere zakenwereld en het verbeteren van leiderschapskwaliteiten, is een unieke kijk die de werkwijze van Ki2 uniek en onderscheidend maakt.

 

Bekijk hier opdrachtgevers van Ki2 .

Ki2 is onder andere aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness trainers in Nederland en België (categorie 1 trainer), Centraal Bureau Kort BeroepsOnderwijs en Junior Chamber International.

 

CRKBO_DocentJCI-Logo1